Recensies

Al menig keer mogen bestellen bij FanTam. Eerste keer onwennig, spannend maar ook zeer benieuwd. Een verassingsplankje voor vaderdag. Daarna nogmaals een relatie geschenk cadeau gedaan. Een heerlijk visplankje voor mijn papa en toen mocht ik namens de personeelsvereniging van mijn werk iets bedenken. Samen met FanTam 48 mooie borrelplankjes bedacht en uitgedeeld op kantoor. Super leuk ontvangen ook vanwege Corona tijd. We kunnen niet samen borrelen maar zo toch een beetje gezamenlijk.
Echt super leuk.
Dus ja FanTam. Ik ben FAN.

M. Koerts.

Al vaak gebruikt gemaakt van Tamara haar lekkere hapjes service. Last-minut ontbijt, een verrassing voor de gastouder of hapjes planken. Je kunt het zo gek niet bedenken of Tamara regelt het.. met eigen en verse producten en dosis creativiteit word elke plank met liefde gemaakt. Een aanrader en ze is ook nog eens erg flexibel…

N. Jansma

Heerlijke hapjes, goed ontbijt en lekker snoepen.Elke keer als ik weer bij FanTam bestel weet ze me te verrassen.Van moederdagontbijt tot borrelplank, het wordt door FanTam met aandacht bereid en bezorgd. Als je iets origineels op tafel wilt hebben, dan raad ik zeker aan om bij FanTam te bestellen.

A. van Renselaar